VYSOKOVÝKONNÝ ČISTIČ VZDUCHU H14 AIRGOCLEAN ® ONE

Veľa sa dá urobiť lepšie. AirgoClean ® One nie! Uznávame: Pomerne veľa čističiek vzduchu na prvý pohľad vzbudilo dojem seriózneho zariadenia ktoré splní to čo sľubuje. Mnohým ale z dlhodobého hľadiska hrozí, že im skôr či neskôr doslova dôjde vzduch! Trvalá prevádzka, nepretržité neustále čistenie vzduchu, nepretržité filtrovanie vírusov, baktérií, húb, plesní či ďalších nebezpečných mikroorganizmov sú parametre na ktoré musíte byť konštruovaný! Rovnako ako AirgoClean ® One od spoločnosti Trotec.

VYSOKOVÝKONNÝ ČISTIČ VZDUCHU H14 AIRGOCLEAN ® ONE

Vírusový čistič vzduchu č. 1 pre komerčné priestory s obytným charakterom, praxou a právnymi firmami alebo exkluzívne súkromné ​​miestnosti

AirgoClean® One - naše číslo 1 pre vírusom filtrovaný čistý vzduch v exkluzívnom prostredí
AirgoClean® One je certifikovaný ECARF pre alergikov
Táto pečať schválenia od „Európskej nadácie pre výskum alergií" (ECARF) osvedčuje, že čistička vzduchu AirgoClean ® One môže priniesť vynikajúce zlepšenie kvality vnútorného vzduchu pre alergikov, astmatikov a distrofikov....

Názov hovorí za všetko: AirgoClean ® je značka spoločnosti Trotec pre pohodlné čistenie vzduchu v súkromnom prostredí. A tu je AirgoClean ® One našim jasným číslom 1 a prvým odporúčaním na filtrovanie vírusov a trvalú kontrolu znečisťovania ovzdušia v zasadacích miestnostiach, čakárňach, lekárskych a veterinárnych ordináciách, právnických firmách alebo špičkových súkromných zariadeniach.

S AirgoClean ® One profitujete z rovnako odolného a užívateľsky prívetivého dizajnu s efektívnym prietokom vzduchu 360 ° a dlhou životnosťou filtra - koniec koncov, je to vysoko výkonný čistič vzduchu vyvinutý a vyrobený v Nemecku podľa najvyšších požiadaviek. štandardy kvality z originálnej výroby spoločnosti Trotec, ktorá je bez výnimky efektívna. Sú v nej umiestnené značkové komponenty najnovšej technológie od popredných výrobcov komponentov. Každý zabudovaný kvalitný filter je vyrobený, individuálne testovaný a certifikovaný v Nemecku. Účinnosť filtračného systému H14-HEPA tohto vysoko výkonného čističa vzduchu bola vedecky testovaná!

AirgoClean ® One je zárukou upokojujúceho „pocitu príchodu domov" pri vstupe do vašich štyroch stien, kancelárie, kancelárie alebo praxe. Zadajte. Zatvorte dvere, zhlboka sa nadýchnite, bezpečie. Znečisťujúce látky, choroboplodné zárodky alebo jemný prach zostávajú vonku, vo vnútri iba čistého filtrovaného vzduchu. Chráňte seba a svoje životné prostredie čistým vzduchom filtrovaným pomocou HEPA, ktorý je z 99,995% zbavený nebezpečných látok znečisťujúcich ovzdušie.

AirgoClean ® One odstraňuje zo vzduchu 99,995% všetkých znečisťujúcich látok vo vzduchu
do veľkosti 0,1 mikrometra:

  • Baktérie a vírusy
  • Prchavé organické látky (VOC)
  • Roztoče
  • Domáci prach
  • Spóry plesní
  • Zvieracie lupiny a iné tuhé častice
  • Peľ
  • Pachy zvierat

Pôsobivý výkon čistého vzduchu AirgoClean ® One sa dosahuje výlučne zavedenou technológiou mechanických filtrov - bez toho, aby generoval nebezpečné ióny, ozón alebo UV žiarenie. Tento typ filtrácie vzduchu je najbezpečnejšia, najzdravšia a najefektívnejšia technika čistenia vzduchu. Mechanické filtre AirgoClean ® One odstraňujú aj tie najmenšie častice zo vzduchu ich bezpečným držaním v materiáli filtra. Účinnosť systému AirgoClean ® One s filtračným systémom H14-HEPA bola vedecky testovaná!

Zloženie zariadenia: 
Kombinovaný predfiltr
Ako prvý filtračný stupeň má AirgoClean ® One syntetickú predfilterovú rohož, ktorá je zabudovaná do predfiltru F7 (ISO ePM10 85%) ako druhý filtračný stupeň a efektívne zadržuje hrubý a jemný prach v kombinácii s veľkým kapacita na uskladnenie prachu.

Filter s aktívnym uhlím na neutralizáciu zápachu
Filter s aktívnym uhlím
Ako filter úrovne 3 je k dispozícii voliteľný filter s aktívnym uhlím, ktorý predovšetkým účinne neutralizuje pachy tabaku, pachov domácich miláčikov, kuchynských pachov, pachov dymu, ako aj pachov formaldehydu a rozpúšťadiel z okolitého vzduchu. V prípade potreby je možné namiesto tlmiča hluku použiť filter a nainštalovať ho pod filter H14.

Voliteľný tlmič / Absorbér zvuku
Na konci je štandardne osadený vysoko výkonný tlmič pre efektívne zníženie hluku čističa vzduchu. Zaisťuje príjemne tichý chod. Tlmič zvuku bol komplikovane optimalizovaný pre prietok, takže je objemovo neutrálny a nevytvára prakticky žiadny prietokový odpor.

H14 HEPA filter (EN 1822)
H14 HEPA filter podľa EN 1822
HEPA filter triedy H14 je súčasťou dodávky AirgoClean ® One ako štvrtý filtračný stupeň. Tento filter z nemeckej kvalitnej výroby sa vyznačuje veľkosťou častíc od 0,1 do 0,3 μm s účinnosťou separácie častíc ≥ 99,995 s mierou penetrácie ≤ 0,005%. Na želanie je k dispozícii aj filter HEPA triedy H13.

Vysoko výkonné čistenie vzduchu pomocou certifikovaného viacstupňového filtračného systému HEPA systému AirgoClean® One
Filtračné prvky, ktoré sú súčasťou štandardného rozsahu dodávky AirgoClean ® One: Kombinovaný predfiltr, ktorý sa skladá zo syntetickej rohože predfiltra a predfiltru F7 (ISO ePM10 85%), pohlcovača zvuku a filtra H14 HEPA (EN 1822).