Sušte bielizeň s odvlhčovačom

Bývate v malom byte a máte problém so sušením bielizne? Nekupujte jednoúčelovú sušičku vzduchu, ale univerzálny odvlhčovač! Taký komfortný odvlhčovač vzduchu TTK 127 E odvlhčí veľké miestnosti až 50 litrami vody denne – vrátane integrovaného čerpadla kondenzátu!

Sušenie bielizne ako ďalšia možnosť využitia odvlhčovačov zvyšuje dopyt po komfortnom odvlhčovači vzduchu TTK 127 E. Pretože presviedča silnými výkonnostnými parametrami - prístroj automaticky reguluje hodnotu vlhkosti vzduchu na príjemnú hodnotu v závislosti od teploty, odsaje z okolitého vzduchu až 50 litrov vlhkosti za deň a je vhodný pre miestnosti do 150 m². Najlepšie na tom všetkom je, že  vďaka kvalitnému čerpadlu kondenzátu zabudovanému v zariadení môžete vodu nielen automaticky odvádzať, ale aj prečerpávať do ďalšieho odtoku s výškovým rozdielom napríklad až 4 metre. 

 

Vaše výhody na prvý pohľad – komfortný odvlhčovač vzduchu TTK 127 E …

  • okamžite zaboduje s dodatočne zabudovaným vysokovýkonným čerpadlom kondenzátu:
    50 litrov vody za 24 hodín možno automaticky vypustiť stlačením tlačidla. S jeho silným čerpacím výkonom je možné prekonať výškové rozdiely až do maximálne 4 metrov.
  • Svojou komfortnou funkciou automaticky upraví teplotu a vlhkosť v miestnosti jediným stlačením tlačidla a zaistí tak dokonalú klímu.
  • má tiež hygrostatom riadené odvlhčovanie s predvoľbou skutočnej hodnoty vlhkosti. Požadovanú hodnotu vlhkosti je možné nastaviť s cieľovou predvoľbou medzi 35 a 85 % relatívnej vlhkosti v krokoch po 15 % na prehľadnom ovládacom paneli prostredníctvom digitálneho displeja. Ak je táto hodnota prekročená, odvlhčovač sa automaticky aktivuje a sám sa opäť automaticky vypne a šetrí energiu hneď, ako sa dosiahne požadovaná cieľová hodnota.
  • má tiež trvalý režim na odvlhčovanie vzduchu v miestnosti v nepretržitej prevádzke. Tento režim je obzvlášť vhodný napríklad do pivničných alebo skladových priestorov, kde hrozia plesne v dôsledku nadmernej vlhkosti. Aby ste nemuseli neustále vyprázdňovať nádržku na vodu, je možné pripojiť hadicu na odvod kondenzátu.
  • zaujme funkciami, ako je funkcia časovača, kontrolka hladiny, keď je nádržka na vodu plná, ochrana proti preplneniu s automatickým vypnutím a režim sušenia bielizne. Odnímateľná nádržka na vodu má objem 6 litrov, čo príjemne skracuje intervaly vyprázdňovania.
  • predstavuje cenný príspevok k ochrane klímy používaním propánu (R290) ako chladiva. Na rozdiel od syntetických chladív nemá ekologický propán potenciál poškodzovať ozónovú vrstvu (ODP=0) ani významný skleníkový efekt (GWP=3).
  • vďaka ľahko odnímateľnému a umývateľnému vzduchovému filtru udržuje chlpy alebo chlpy domácich zvierat späť.
  • Vďaka kolieskam a praktickým madlám na prenášanie je ideálne pripravený na flexibilné zmeny miesta.

Dôležitá pridaná hodnota odvlhčovania - ZDRAVOTNÝ FAKTOR:

Ak sa Vám podarí udržiavať vlhkosť v byte na 60-ich% ste v bezpečí! Pri takejto vlhkosti sa vírusy a iné mikroorganizmy množia len minimálne!

Komfortný odvlhčovač TTK 127 E – značková kvalita od Trotec!